Taxaties in Zutphen

Kies hieronder het gewenste pakket voor een offerte

Pakket: woningen met verbouwing

Pakket selecteren

Pakket: woningen zonder verbouwing

Pakket selecteren

Een taxatie in Zutphen laat je uitvoeren door Eggink Maalderink Garantiemakelaars. Er zijn tal van redenen om je huis te laten taxeren door deze expert op het gebied van vastgoed. Een makelaar die werkzaam is in de regio Zutphen heeft het beste inzicht in prijzen, bouwverordeningen en andere relevante factoren. Bel meteen 0575-514124 voor een onafhankelijk taxatierapport.

Bij het kopen van onroerend goed zijn veel partijen in het spel. Op de eerste plaats natuurlijk de koper en de verkoper. Maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. In geval van een echtscheiding kan een taxatie tevens van belang zijn. Allemaal willen ze weten wat de waarde is.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen. De koper hoeveel hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde belangrijk, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringen de herbouwwaarde. Bij echtscheiding willen de partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om iedereen tevreden te stellen, is een onafhankelijk advies noodzakelijk door derden. Wij maken taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de geldende marktsituatie. Voor elk woonhuis of bedrijfsobject. Voor meer informatie kun je met ons bellen op 0575-514124