Skip to content

Te Koop: appartement Marktplein 18C 6971 AB Brummen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 339.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Brummen Marktplein 18C

Er zijn voor dit appartement twee kijkmomenten gepland:
– Woensdag 12 juni 2019 van 17:00 tot 19:00 uur.
– Vrijdag 14 juni 2019 van 16:00 tot 18:00 uur.

Wilt u een kijkje komen nemen? Neem contact op met ons kantoor. Wij plannen tijdens de kijkmomenten een korte persoonlijke rondleiding met onze makelaar en kunnen hiermee op locatie uw vragen beantwoorden.

Bij veel inwoners van Brummen is deze plek bekend als logement ’t Kromhout; anno nu is dit monumentale pand verdeeld in zes unieke appartementen met een gemoedelijke en fijne sfeer. Hier woon je middenin het centrum, heb je het comfort van een vaste parkeerplaats, veel leefruimte op de eerste en tweede verdieping en kun je volop genieten op het grote dakterras aan de achterzijde. Zoek je een bijzonder appartement met karakteristieke elementen? Dan is dit je kans!

Vele voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig waaronder meerdere winkels, scholen en het treinstation. Het prachtige buitengebied met oude bossen en de uiterwaarden langs de Gelderse IJssel nodigen je uit voor een wandeling en de historische binnenstad van Zutphen is vanuit Brummen goed te bereiken.

Indeling:

Appartementengebouw:
Het kleinschalige gebouw heeft een representatieve gezamenlijke entree met de brievenbussen, bergingen, de lift en de trap naar de bovengelegen verdiepingen. De privéberging op de begane grond is een prima plek voor je fiets en dankzij de grote ramen zijn de gezamenlijke ruimten lekker licht. De bewoners zijn trots op hun gebouw; het wordt keurig onderhouden en zij hebben gezorgd voor een gezellige sfeer dankzij de schilderijen aan de muur.

Eerste verdieping:
Kom binnen in dit sfeervolle, karakteristieke appartement. De ruime hal heeft een mooie trap naar de tweede verdieping en er ligt een hoogwaardige laminaatvloer die is doorgelegd in de woonkamer en de keuken. De hoogte en de goede afwerking maken dit appartement tot een meer dan bijzonder object in onze portefeuille; kom kijken om de sfeer te proeven. Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte met fonteintje, de meterkast en de woonkamer. Dit is niet zomaar een woonkamer maar een leefruimte met open keuken waar je iedere dag volop van gaat genieten. Aan de voorzijde zijn meerdere hoge ramen met karakteristieke luiken aan de buitenzijde en aan de achterzijde geven openslaande deuren toegang tot het dakterras. De keuken heeft een wandopstelling met alle benodigde inbouwapparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, een combioven, koelkast en een vaatwasser. Naast de keuken is een praktische berging, ideaal voor je voorraad levensmiddelen en de vriezer.

Tweede verdieping:
Als je het rijke bezit hebt van een appartement verdeeld over twee verdiepingen dan ‘voelt’ het aan als een huis. Op de tweede verdieping zijn twee grote slaapkamers, de badkamer, een aparte toiletruimte en een tweetal bergingen. Beide slaapkamers hebben een dakkapel en speelse schuine dakvlakken; af en toe valt je oog op de houten dakconstructie die bewust deels in het zicht is gelaten. Ruimte voert de boventoon en de afwerking met tapijt en mooi schilderwerk maakt het geheel meer dan compleet.
De badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche en een wastafel met een grote spiegel en een bergmeubel. Het toilet zit in een aparte ruimte, bereikbaar vanaf de overloop. Op deze verdieping zijn twee bergingen; in één van de bergingen zit de aansluiting voor de wasmachine.

Exterieur:
Bij dit appartement hoort een groot dakterras, gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Dit is een plek waar je met meerdere mensen optimaal kunt genieten van de zon, een goed gesprek, een hapje en een drankje. Je hebt veel privacy, je kijkt uit op de omliggende (veelal karakteristieke) bebouwing en het centrumgevoel wordt versterkt doordat je één van de kerktorens kunt zien vanaf het dakterras.

Bijzonderheden:
– De houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
– Het appartement heeft dak- en spouwmuurisolatie;
– Verwarming en warm water via een HR cv-ketel;
– Vaste parkeerplaats en een privé berging;
– Groot dakterras op de eerste verdieping;
– Uitstekend onderhouden en speels ingedeeld appartement.

  • 116 m2
  • 2

Maandlasten

Vrienden aan het woord

"Het is een fijn huis, waar je een heerlijk thuis van kunt maken .Het is een gezellige en sociale buurt waar iedereen elkaar respecteert en ook zo elkaars privacy gunt. Maar heb je zin in een praatje of kopje koffie is er altijd wel iemand in de buurt. De gezelligheid en de bedrijvigheid van het marktplein en het centrum is vlakbij, maar wil je heerlijk op jezelf zijn dan is het appartement en het zonnige privé terras jouw ideale uitvalsbasis."

Natasja Kampshoff

Ligging

Marktcijfers van Brummen

Gemiddelde verkoopprijs in Brummen

Landelijk gemiddelde: € 260.361,-

Gemiddelde vraagprijs in Brummen

Landelijk gemiddelde: € 280.115,-

Gemiddelde verkooptijd in Brummen

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Brummen

Landelijk gemiddelde: 7777

Gemiddeld aantal verkocht in Brummen

Landelijk gemiddelde: 8862

Gemiddelde prijs/m2 in Brummen

Landelijk gemiddelde: 2.315

Vergelijkbaar woningaanbod