Skip to content

Korte Beukerstraat 12

7201 KP Zutphen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.950,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Zutphen Korte Beukerstraat 12

In het stadscentrum van een A1 winkellocatie met uitstraling van binnen en buiten. Thans in gebruik als kledingwinkel welke wordt beëindigd door pensioenleeftijd. Goed centraal op de looproutes en in het verlengde van de prachtige markt met de horecagelegenheden en terrassen. Hedendaags aansprekend front met veel glas en goede gelijkvloerse entree. Direct goed zicht vanuit het front door de gehele winkel. Representatief en direct inzetbaar voor uw activiteiten.

De inrichting is actueel en in basis voor veel verkoopdoeleinden te gebruiken. Prachtige design toonbanken/counters van RVS en hout. Voorzien van gecombineerde airco en verwarming. Verlichting ruim voldoende en aanpasbaar. Natuurstenen vloer met langs de wanden houtwerk en een moderne gewilde neutrale kleurstelling van zwart/grijs met wit.

Inrichting:
Winkelgedeelte heeft een kledingverkoop inrichting verstelbaar met paskamers. Magazijn tevens ingericht voor kleding met schappen en hangrekken.

Verwarming en airco in een combinatie-unit, verwarming via cv-ketel en watervoorziening. Gebruik en onderhoud van de toestellen te prolongeren door huurder. Toestellen zijn recent en in zeer goede staat.

Indeling bestaat uit een winkelgedeelte van circa 5 x 15 meter, een magazijn van circa 3,5 x 6 meter en een kitchenette met sanitair van 1,7 x 2 meter. Plattegrond met exacte maatvoering is bijgevoegd.

De winkelinrichting is ter overname met een bijgevoegde inventarislijst.

  • 81 m2
  • 10.571 m2

Kenmerken Korte Beukerstraat 12

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.950,- p.m
AanvaardingIn overleg
Servicekosten€ 25,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte81 m2
Perceeloppervlakte10.571 m2
Oppervlakte winkelruimte81 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

Winkelruimte in units vanaf81 m2
LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Korte Beukerstraat 12

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod