Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Wij zijn super tevreden over onze makelaar Eggink Maalderink. Prettige en persoonlijke samenwerking met korte lijntjes. Alle vragen werden met alle aandacht beantwoord. Makelaar is kundig en weet waar hij het over heeft en kan dit goed vertalen naar zijn klanten. Wij zouden Eggink Maalderink makelaars zeker aanraden bij onze kennissen, vrienden en familie. Eindoordeel wij zijn super tevreden en blij met hoe alles is gelopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Alles ging vlekkeloos dus niets op aan te merken en zeker aan te raden voor anderen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met de heer H. Nijland van Eggink Maalderink was zeer goed. We werden steeds op de hoogte gehouden en er werd mee gedacht. Ook met de heer T. Pasman die de meeste bezichtigingen deed was het contact zeer goed. Ook de afhandeling van het voorlopig koopcontract was prima. We zijn uitermate tevreden over deze makelaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar. Veel kennis van zaken, snelle communicatie! We werden altijd vriendelijk te woord gestaan. Ons Huis was binnen een week al verkocht! Echt een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar verliep zeer soepel en vlot. Altijd aanspreekbaar of had altijd een snelle reactie op eventuele vragen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

7.8

Als verkopers die een huis voor het eerst verkochten, werden we in het begin een beetje in het diepe gegooid. Later werd dit wel opgepakt en is alles goed verlopen. Het contact met dhr. Bourgonje van Eggink makelaars was heel fijn. Hij is iemand die met je meedenkt en je ook mee laat beslissen in het verkoopproces. Zeker een aanrader!

beoordeelt ons met een 7.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?