Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

Wij hebben bewust voor Eggink Maalderink gekozen als middelgroot makelaarskantoor met goede kennis van de lokale markt, de aanwezige deskundigheid, de adviezen en het aangename persoonlijke contact. Zij hebben ons vertrouwen in hen volledig waargemaakt.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

Prettig contact en een goede begeleiding! Precies wat je zoekt wanneer je je huis wilt verkopen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Hans heeft ons zeer goed geholpen. In de toekomst zullen we zeker weer in zee gaan met Eggink&Maalderink. Absoluut een aanrader.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

We vonden het contact met de makelaar zeer prettig. Goed advies gekregen over allerlei zaken. Prima begeleiding bij bezichtigingen . Huis zeer snel verkocht en ook de afhandeling daarna verliep prima.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

De contacten verliepen soepel; overleg was altijd mogelijk. Uitvoering van het opstellen van een aanvullende informatie over de woning en de bijzondere op insecten gerichte tuinen bleek uiteindelijk niet meer nodig. De begeleiding naar de overdracht en de verdere afhandeling moet nog plaats vinden.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?