Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Het contact met de makelaar verliep zoals altijd prima. Korte lijntjes, veel app contact waardoor je snel kunt schakelen. Makelaar was goed op de hoogte van de doelgroep die belangstelling zou hebben voor onze woning en dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Onze woning was binnen een week verkocht :-)

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Goede kundige makelaar, maakt waar wat er beloofd word. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en te overleggen. Wij bevelen deze makelaar zeker aan!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Toen we besloten hadden dat wij ons huis gingen verkopen hebben we contact gezocht met 2 makelaars. Een goede bekende van ons had ons de andere makelaar aangeraden. Maar vanwege het prettige persoonlijk contact en de positieve benadering wat betreft de pluspunten van onze woning, hebben we besloten voor Eggink Maalderink te kiezen. En daar zijn wij achteraf heel blij mee! We zijn perfect begeleid en op de hoogte gehouden op een zeer prettige, begripvolle en persoonlijke manier. En uiteindelijk is ons huis voor € 11.500,- meer verkocht dan bij de andere makelaar het geval was geweest. Je begrijpt wel dat wij Eggink Maalderink iedereen aanraden!

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Naast de uiterst vakkundige begeleiding hebben we ook het persoonlijk contact als erg plezierig ervaren. We werden tijdens het gehele proces voortdurend op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en kijken met een goed gevoel terug op deze spannende periode. We kunnen Eggink Maalderink echt iedereen aanraden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Een super fijne samenwerking met snelle reacties en hele goede adviezen. Goede kennis van de locatie en mijn huis echt supersnel verkocht!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?