Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Prettige makelaar om mee samen te werken. Transparante werkwijze en prettig in contact. Goede begeleiding t.a.v. hoe ons huis te presenteren en heldere afspraken over de verdere afwikkeling.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Het contact met de makelaar verliep soepel. Ik kreeg alle informatie die ik wilde. Ook de afronding van de verkoop verliep goed

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Het contact met de makelaars verliep zeer prettig, vanaf de eerste kennismaking, vervolgens gedurende het gehele proces van de verkoop en tot en met de volledige afwikkeling van de transactie. De presentatie van het pand was uitstekend. Duidelijke foto's, een goede omschrijving van het object, correcte vermelding van de objectkenmerken en een aansprekende visuele presentatie waar het betreft de bewegende beelden. Ons object was te omschrijven als een wat minder courant object, vanwege de meer specifieke eigenschappen, doch is binnen vijftien maanden verkocht voor zo goed als de koopprijs die wij voor ogen hadden. Eggink Maalderink Garantiemakelaars is wat ons betreft een aanbevelenswaardig kantoor.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Top Makelaar, Hans van Reen is pro actief, kent de markt goed, kennis van zaken en fijne communicatie tijdens verkoopproces.!! Goede en snelle feedback via backoffice, duidelijke communicatie. Prima website en automatisering van de gegevens, contracten enz. Als geheel een absolute aanrader !!!!!!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?