Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Dhr. Lambertus Bruntink

9.5

Het contact met de makelaars M.Bourgonje en T.Pasman was zeer aangenaam omdat alles tot in de puntjes geregeld is. Als er vragen waren werden ze gelijk beantwoord en opgelost, dus bij deze zijn we zeer tevreden over de makelaar Eggink Maalderink. ( Toppers )Met vriendelijke groeten van Bert en Truus Bruntink

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9

Deskundig en enthousiast, veel kennis over de landelijke huizenmarkt. Ook gericht op aspirant kopers in het westen van het land. Goede fotou2019s en opvallende tekst.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

9

Contact met de makelaars verliep prettig. Allebei prettig in de omgang. Er is ook goed advies gegeven bij keuze maken in kopende partij. Notities voor in de agenda ging bij de administratie niet altijd even soepel. Dit leverde wat ergernis op aan mijn kant.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Fred

8

Contact verliep onderling perfect en vragen werden snel beantwoord . Prettig en zeer deskundig advies. Zelf veel positieve reactie,s ontvangen tijden de bezichtigingen

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?