Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Fijne makelaar,erg prettig samenwerken. Kennis van zaken van zowel de woning, omgeving en de totale huizenmarkt.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Wij zijn zeer tevreden hoe Hans ons geholpen heeft. Uiteindelijk is het een proces van enkele jaren geweest, om een geschikte woning voor onszelf te vinden. Hans was altijd geduldig. Er is op een fijne manier met ons gecommuniceerd. Het App-systeem, om ons op de hoogte te houden is erg handig. Wij willen jullie dan ook allemaal hartelijk bedanken. Vriendelijke groeten.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

De verkoop van mijn huidige woning was niet mijn eerste ervaring met Eggink Maalderink. Bij verkoop oude woning destijds en aankoop deze woning in contact gekomen met de makelaar(s). Al met al erg prettige, ongedwongen contacten. Geen poespas, doel stellen en ervoor gaan.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Prima begeleiding. Makelaar was deskundig, en uitstekend bekend met de locale marktontwikkelingen. Over het gehele proces is regelmatig, en goed, overleg gevoerd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het contact verliep goed, stond open voor suggesties en luisterde goed! Kwam alle afspraken na, serieus en goed gevoel voor humor!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.8

De makelaar was goed bekend met de omgeving en ook was de courtage (all in prijs) redelijk. Al met al redenen om voor deze makelaar te kiezen. Tijdens het hele proces fijn contact gehad en goed overleg en advies. Agenda's die goed op elkaar afgestemd konden worden was ook erg fijn, zo konden de bezichtigingen mooi in blokken gepland worden.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 9,0

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,0. Benieuwd waarom?