Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Samen met Hans Nijland hebben we een hele mooie verkoopstrategie bedacht. Alle afspraken die we maakten, zijn 100% nagekomen. Als we een vraag hadden (en hebben), is dat nooit te veel en we hebben ook altijd heel snel een antwoord gekregen, niet alleen van Hans, maar ook de mensen uit zijn team (zoals o.a. Thijs Pasman). Hans heeft ons helemaal aan de hand meegenomen door het hele verkoopproces. Kortom: Eggink Maalderink is een echte aanrader als je besluit je huis te verkopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het contact met Hans Nijland was prima. Snel en vakkundig. Hij kwam zelfs ‘s avonds toen dat nodig was! We zijn heel blij met de snelle verkoop van ons huis en de snelle aankoop van ons nieuwe appartement

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Onze ervaring was in 1 woord geweldig. Ze handelen super snel en netjes en houden je overal goed mee op de hoogte. Ze zijn heel behulpzaam. Zeker een aanrader om als makelaar te kiezen. Ze krijgen van ons een dikke 10.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Onze contacten met Hans & Thijs waren prima. Plezierig en ter zake deskundig. Ook het (telefonische) contact met de andere medewerkers was prettig. Een makelaarskantoor die van harte aan te bevelen is !! Het rekening houden met het thuiswerken ging ook goed.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9

Prettig in de omgang, snel contact en hij zit goed in de Zutphense markt. Kent andere makelaars goed waardoor hij ook waardevol is als Aankoopmakelaar

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.3

Komen afspraken na, handelen snel en adequaat. Begeleiding en advies tot aan de verkoop gaat uitstekend. Goede prijs-kwaliteit verhouding; mooie presentatie van de woning, daar word echt aandacht aan besteed. Bezichtigingen gaan in overleg en je word na elke bezichtiging keurig op de hoogte gebracht over het hoe en wat. Kortom vriendelijke, professionele en persoonlijke makelaar (Hans) en zeker aan te bevelen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?