Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

10

Goede service en begeleiding door de heren H. Nijland en T. Pasman. We werden steeds op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met de heer H. Nijland van Eggink Maalderink was zeer goed. We werden steeds op de hoogte gehouden en er werd mee gedacht. Ook met de heer T. Pasman die de meeste bezichtigingen deed was het contact zeer goed. Ook de afhandeling van het voorlopig koopcontract was prima. We zijn uitermate tevreden over deze makelaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van Eggink Maalderink. Ons huis is in samenspraak met Hans Nijland verkocht. Dit proces is in goed overleg en met de nodige prettige communicatie gegaan. Kortom wij zijn zeer tevreden over het verloop van het gehele proces. Ans en Gerrit Voskamp

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Wij zijn enorm tevreden over Hans Nijland. Hij stond open voor onze suggesties, was altijd bereikbaar en bereid om actief mee te denken. Het contact liep soepel en uiteindelijk is de woning boven verwachting goed verkocht. Met name het open willen staan om out of the box te denken hebben wij gewaardeerd. Hij was bereid om in de avond nog te communiceren en langs te komen. Ook de brochure zag er prima uit, met alles er meteen in wat belangrijk is voor de koper.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

8

Open staan, betrokken zijn, mee willen denken zijn hele belangrijke aspecten in het verkoop proces. Hans Nijland heeft dat geweldig gedaan.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?