Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

Bekijk de volledige review van Dhr. Fred

8

Contact verliep onderling perfect en vragen werden snel beantwoord . Prettig en zeer deskundig advies. Zelf veel positieve reactie,s ontvangen tijden de bezichtigingen

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. Peters

9.8

Prettig contact, duidelijke communicatie. Klantvriendelijk en daarbij ook zakelijk optredend naar kopende partij.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

8.8

Het contact met de makelaar was goed, onze laptop functioneerde niet goed, wij namen contact op met de makelaar en zij kwamen persoonlijk bij ons, om samen de vragen lijst door te nemen en in te vullen. Wegens familie omstandigheden heeft de makelaar veel geregeld voor ons (wij hadden ons hoofd er niet naar staan) wel natuurlijk in overleg, maar een zeer fijne opvang in onze situatie. Wij raden dus deze makelaar aan bij vrienden en familie.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Anoniem

10

Prettig contact met zowel het kantoor als de makelaar. Duidelijke communicatie over het verloop van de verkoop. Ik ben erg tevreden over de manier waarop ons huis gepresenteerd is. Een heel belangrijk onderdeel van de verkoop. Zonder goede presentatie, minder kijkers en dus minder potentiele kopers.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

Bekijk de volledige review van Dhr. te Brake

8

Heel plezierig contact, verplaatste zich goed in mijn situatie en schatte potentiële kopers goed in. Gaf vertrouwen in een goede afloop. Stelde een reële vraagprijs voor, gebaseerd op een degelijke berekening. Schakelde een goede fotograaf in waardoor het huis er heel voordelig uitkwam. Kosten vind ik wel hoog, maar ik heb ook niet vergeleken. het belangrijkste vond ik dat het huis snel en voor de vraagprijs is verkocht. Vakwerk!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?