Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de succesvolle verkoop van de woning heeft Eggink Maalderink ons uitstekend geadviseerd en begeleid. De kennis van de markt en de reƫle verwachtingen voor de verkoop(prijs) betaalden zich uit bij de onderhandelingen en de uiteindelijk verkoop van onze woning. We kunnen Eggink Maalderink dan ook van harte aanbevelen!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Bij het eerste gesprek bleek dat Hans zich heel goed had voorbereid en met goede documentatie kwam. Gedurende het hele verkoopproces werd er goed meegedacht en kregen we waardevolle adviezen. Met de inzet van professionele communicatie (fotografie, 3D, video, social media enz.) ontstond een fraaie presentatie van onze woning die zich onderscheidde van veel andere woningen. We hebben de goede bereikbaarheid en snelle respons op onze vragen erg gewaardeerd. Ook in de onderhandelingen hadden we ons geen beter resultaat kunnen wensen. Kortom, we zijn erg tevreden met onze keuze voor Eggink Maalderink.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Tis moeilijk om dit te beoordelen. Voor ons was dit allemaal nieuw en Hans heeft ons hier in prima begeleid.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eggink Maalderink Garantiemakelaars Zutphen is beoordeeld met een 8,6

Bij Eggink Maalderink Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,6. Benieuwd waarom?