Ga naar inhoud

Coldenhovenseweg 94

6961 EG Eerbeek

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 1.020.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Eerbeek Coldenhovenseweg 94

Wegens bedrijfsverhuizing wordt deze bedrijfsruimte met showroom en kantoorruimte (mogelijk bedrijfswoning) te koop aangeboden. Het multifunctionele object van maar liefst 1.933m2 VVO heeft een representatieve uitstraling en een ruim, omheind buitenterrein. Dankzij de dubbele inrit en de hoekligging is dit object een mooi visitekaartje voor uw bedrijf of een interessante belegging.

Kijkt u zeker naar de drone-video opname van dit bedrijf!

Locatie:
Het object is gesitueerd aan de zuidkant van Eerbeek aan de doorgaande weg richting de N786. Via deze uitvalsweg heeft u een goede aansluiting op de A50 en zijn steden als Apeldoorn, Zutphen, Arnhem en Doetinchem goed te bereiken. In de directe omgeving zijn een breed scala aan bedrijven gevestigd en iets verder in de straat stopt de bus richting Apeldoorn (busstation), Eerbeek, Dieren en Arnhem CS.

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Eerbeek’ en heeft de bestemming ‘bedrijventerrein’. De functieaanduiding is ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’ en ‘bedrijfswoning’. Een lijst met toegestane bedrijfsactiviteiten is op aanvraag beschikbaar of op te vragen via ruimtelijkeplannen.nl.

Metrage:
– Totale Verhuurbare vloeroppervlakte: ca. 1.933 m2 (waarvan ca. 1.565 m2 op de begane grond);
– Bedrijfshal, showroom en magazijn/opslagruimte ca. 1.858 m2 waarvan ca. 368 m2 op de verdieping,
– Kantoorruimte ca. 75 m2 VVO op begane grond

Indeling:
Zowel het kantoorgedeelte (met functieaanduiding bedrijfswoning) als de bedrijfsruimte en de showroom hebben een eigen entree.

Kantoorgedeelte:
Via het buitenterrein loopt u naar de entree van het kantoorgedeelte van waaruit de hal te bereiken is. Er zijn drie kantoorruimtes van verschillende grootte, een grote toiletruimte, kantine/pantry en een wasruimte die in verbinding staat met het magazijn. De kantoorruimtes (in totaal 37.9m2) hebben veel lichtinval door de grote ramen en mooi uitzicht naar het buitenterrein.
Aan de achterzijde loopt u vanuit de hal het eerste magazijn en de aangrenzende showroom in, die beiden een hoogte van iets meer dan 2.40 meter hebben. Het magazijn heeft een eigen entree en staat in halfopen verbinding met de showroom. In de showroom is de toegang tot een portaal met aansluitend een toiletgroep en een bergkast. Deze ruimtes kunnen ook worden gebruikt door de gebruikers van de naastgelegen bedrijfsruimte.

Bedrijfsruimte/opslag:
Naast het kantoorgedeelte zijn meerdere ruimtes voor productie en opslag. In de grootste ruimtes varieert de hoogte van 3.70 meter tot maar liefst 9.10 meter. Er zijn twee grote overheaddeuren en een trap naar de bovengelegen opslagruimte.

Showroom (mogelijk bedrijfsruimte/opslag):
De grootste ruimte is in gebruik als showroom en bestaat uit twee ruimtes. De showroom aan de voorzijde heeft een mooie entree met dubbele deuren, een hoogte van 3.70 meter en een etalage met grote ramen. De achterste ruimte is maar liefst 37 meter diep, heeft een maximale hoogte van 9.10 meter en meerdere ramen in de zijgevel. In de achterste ruimte is een trap naar de eerste verdieping, waar een mooie showroom met een hoogte van maar liefst 5 meter is.

Exterieur:
Dit multifunctionele object staat op een mooie zichtlocatie (hoek Coldenhovenseweg/Poelkampstraat). Het perceel van 3.560m2 is omheind en heeft in beide straten een inrit. Nagenoeg het gehele buitenterrein is verhard waardoor er veel ruimte is voor opslag en het parkeren van voertuigen.

  • 1.933 m2
  • 3.602 m2

Kenmerken Coldenhovenseweg 94

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 1.020.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte1.933 m2
Perceeloppervlakte3.602 m2
Vloerbelasting1.500 kg p. m2
Bedrijfshal vrije hoogte910 cm
Oppervlakte bedrijfsruimte1.858 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1973
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Coldenhovenseweg 94

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod