Ga naar inhoud

Lage Weide 13

7231 NN Warnsveld

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 425.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Warnsveld Lage Weide 13

Op het kleinschalige bedrijventerrein De Lage Weide in Warnsveld (gemeente Zutphen) wordt deze geheel gelijkvloerse bedrijfsruimte met kantoren te koop aangeboden. De totale oppervlakte bedraagt 596 m² VVO, waarvan 202 m² VVO kantoor-/showroomruimte en 394 m² magazijn-/expeditieruimte . Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en het perceel van 1.387 m² grenst aan een parkeerterrein, van waaruit de magazijnruimte te bereiken is.
Het betreft een gemengd bedrijventerrein dat grenst aan de sportvelden van het Isendoorn College, de tennisbanen van TC Welgelegen, een volkstuinencomplex en het Isendoorn College. Het pand is zeer eenvoudig te bereiken via de N348.

De impressiefoto’s 2 en 6 geven een beeld van het pand en de hal/wachtruimte wanneer deze in moderne kleuren en inrichting worden vormgegeven.

Indeling:
Aan de voorzijde is de entree van dit zeer ruime, multifunctionele bedrijfsgebouw. Rechts van de hal, die ook als wachtruimte gebruikt kan worden, zijn de garderobe en toiletgroep gesitueerd. Aan de hal grenzen vier kantoorruimtes, waarvan drie aan de voorzijde en de vierde kantoorruimte is aan de linkerzijde gesitueerd. In de kantoorruimtes ligt tapijt en de systeemplafonds zijn voorzien van inbouwverlichting. Niet dragende scheidingswanden maken een andere indeling van de kantoorruimtes en de ontvangsthal mogelijk. In het rechterdeel van de hal zijn een pantry en een berging.

Vanuit de ontvangsthal is de grote, inpandige showroom/magazijn van circa 80 m² te bereiken. Deze inpandige ruimte grenst aan de grote magazijn-/bedrijfsruimte van 394 m² VVO met een vrije hoogte van 2.67 meter en slechts enkele stalen kolommen, wat de ruimte flexibel in te delen maakt. Het magazijn is te bereiken via een rolpoort aan de achterzijde en een dubbele entree in de rechter zijgevel.

Exterieur:
Dit bedrijfspand van 24.84 x 27.17 meter staat op een perceel van 1.387 m² eigen grond. Aan de voor- en rechterzijde is het terrein geheel verhard en aan de achterzijde gedeeltelijk verhard, waardoor er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein is. De magazijnruimte heeft een eigen entree aan de achterzijde, te bereiken vanaf het aangrenzende parkeerterrein.

Bijzonderheden:
– Bestemming ‘Bedrijf’ conform bestemmingsplan Warnsveld Kom Zuid 2010 (zie ruimtelijkeplannen.nl);
– Uitbreiding mogelijk tot goothoogte van max. 6 meter volgens omgevingsvergunning;
– Zeer ruime magazijn-/bedrijfsruimte van 394 m² VVO, te vergroten met de naastgelegen showroom/magazijnruimte van circa 80m²;
– Meerdere, flexibel in te delen kantoorruimtes aan de voor- en linkerzijde;
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
– De magazijnruimte heeft een eigen entree aan de achterzijde, te bereiken vanaf het aangrenzende parkeerterrein;
– Goed bereikbaar via de N 348

  • 1.007 m2
  • 1.732 m2

Kenmerken Lage Weide 13

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte1.007 m2
Perceeloppervlakte1.732 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte596 m2
Oppervlakte kantoorruimte202 m2
Oppervlakte terrein7 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1987
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen2
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Lage Weide 13

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod